Nieuws en events

nieuws, tips, trends & EVENTS

2Food Steunt de strijd tegen ALS

Op 5 mei aanstaande is het zover: de allereerste editie van Holland4ALS. Over een parcours van maar liefst 300 kilometer gaan de deelnemers gedurende 30 uur in teamverband de elementen te lijf. Er worden 4 verschillende sporten beoefend door ieder van de teamleden, waarbij een beroep wordt gedaan op alle spiergroepen van de atleten.

HET DOEL

Holland4ALS is een initiatief van Stichting Zoalsjan. De volledige opbrengst komt dan ook ten goede aan deze stichting. Stichting Zoalsjan heeft tot doel fondsen te werven om ALS-patiënten te helpen met hulpmiddelen die het mogelijk maken om zolang mogelijk comfortabel in huiselijke kring te verblijven. Als gevolg van het grimmige verloop van deze ziekte kunnen de behoeften van patiënten in zeer korte tijd veranderen. De bestaande infrastructuur kan aan deze snel veranderende vraag geen invulling geven, waardoor patiënten vaak te lang moeten wachten op hun hulpmiddelen. En wachten, dat is nou juist iets wat ALS patiënten zich niet kunnen veroorloven.

Stichting zoalsjan is aangemerkt als algemeen nut beogende instelling (ANBI). Neem voor meer informatie een kijkje op de website van Stichting Zoalsjan. Hier kunt u tevens een donatie doen.

Wij supporten Team JBV Notarissen. Kijk hier voor meer informatie.