Kaahée

Legal Magic!

Kaahée

Iedereen zal het herkennen, je hebt een flinke boost nodig na een stressvolle werkdag of druk weekend. Daar zijn genoeg remedies en huismiddeltjes voor, maar die hebben vaak één ding gemeen, de tegenvallende smaak… Daar is nu wat compleet nieuws op bedacht!

Deze drank bevat de ongekende magische kracht van cactusvijg. Deze vrucht is een medicijn tegen talloze kwalen en heeft een hoog percentage aan vitaminen en mineralen. In ieder flesje Kaahée zit het extract van maximaal twee cactusvijgen. Deze vrucht heeft in Peru een lange traditie als geneesmiddel. Cactusvijg heeft een geneeskrachtige werking bij o.a. maagklachten, oxidatieve stress, leverklachten en bloedvatproblemen. De vrucht houdt het lichaam in optimale conditie waardoor algemene ziekteverwekkers beter worden bestreden door het lichaam zelf. De cactusvijgen voor deze drank zijn gewonnen via een speciaal ontwikkelde en gepatenteerde procedure. De combinatie van deze vrucht, anti-oxidanten, een hoog gehalte essentiële vitaminen en mineralen en een geringe dosis cafeïne zorgen ervoor dat het lichaam zich sneller herstelt.

Of je nou een student bent in een tijd met hoge druk om te leren, een sporter die alles moet geven, iemand die nachtdiensten draait maar morgen weer aan de bak moet, Kaahée zorgt voor een natuurlijk evenwicht en balans in het lichaam waardoor je fit en goed voor de dag komt!