Raw Chocolade

Ombar

Ombar is biologische chocolade gemaakte van koud geperste cacao, zonder melk, zonder suiker en het is eigenlijk de meest pure vorm van chocolade die er is. Ook is ombar glutenvrij, veganistisch, eivrij en notenvrij.

Raw-chocolate

De meeste chocolade repen worden gemaakt van cacao dat bij zeer hoge temperaturen gebrand en gemalen is. Door deze manier van bereiden verliest de cacao veel van zijn natuurlijke krachten. Bij Raw-chocolate is dit anders.

Raw komt van Raw food, dit is een voedingswijzen waarbij alles vers, plantaardig en on verhit berijd word. Hierdoor blijven de gezonde voedingstoffen intact. Bij het maken van Raw-chocolate is de verhitting niet hoger geweest dan 42 graden en zijn de bonen niet gebrand. Raw-chocolate is chocolade in de puurste vorm met een véél intensere smaak. De chocolade behoud de van nature aanwezige goede voedingsstoffen, en deze worden beter door het lichaam opgenomen dan bij reguliere chocolade. Raw-chocolate laat je de intense smaak van chocolade beleven zonder een schuldgevoel te hebben.