Rijke en fluweelzachte biologische chocolade.

Pana Chocolate

RAW, ORGANIC & HANDMADE. Pana Chocolate is een heerlijke chocolade die rijk van smaak is, zonder zuivel, soya, gluten en toegevoegde suiker. CHOCOLADE VOOR IEDEREEN.

Pana Barbounis heeft Pana Chocolate opgericht in Melbourne, Australië met de bedoeling om een rijke luxueuze chocolade te creëren waar de hele wereld van kan genieten.  

Een chocolade waar je echt een moment voor neemt om te genieten van grootse sensaties: de cacao die je laat smelten op je tong, de verrassende smaakexplosies van citrus of kruiden, de natuurlijke zoetheid, het karakter van de kokosnoot; een verfijnde chocolade die fluweel zacht is en tegelijkertijd een krachtige structuur heeft , heerlijk zoet en kruidig.

Pana Chocolate is gemaakt van veganistische, biologische ingrediënten zonder toegevoegde suikers, en geproduceerd met behulp van minimale warmte (maximaal 42 graden, RAW).

Pana begon zelf met het maken, verpakken en per scooter bezorgen van de chocolade. Nu is het team gegroeid en worden er duizenden pakketten chocolade over de hele wereld verstuurd.

Dit is het verhaal van Pana chocolade. Probeer en ervaar het zelf!