Nieuws en events

nieuws, tips, trends & EVENTS

Dag van de Duurzaamheid 2015

Vandaag, 9 oktober, is het weer de landelijke Dag van de Duurzaamheid. Deze dag staan we stil bij de kwetsbaarheid van onze planeet en hoe wel hier op eenvoudige wijze beter mee om kunnen gaan. Wij zetten ons al jaren in voor een duurzame en groene toekomst. Wat kan jij doen om de wereld duurzamer te maken?

Iedereen kan bijdragen aan duurzaamheid in zijn of haar dagelijks leven. Gebruik geen plastic tassen bij de supermarkt, maar een herbruikbare. Ga wat vaker met de fiets naar je werk, (ook goed voor je lichaam!) en kies vaker voor biologisch eten of drinken. Hier worden geen kunstmatige aroma’s aan de producten toegevoegd. De producten worden geproduceerd met respect voor milieu, mens en dier. Kies vaker bewust! Je zorgt door verantwoorde keuzes te maken niet alleen voor een beter milieu, maar ook voor een gezonder lichaam!

Wij vinden de Dag van de duurzaamheid een goed initiatief! Met onze producten bieden wij mensen een verantwoord alternatief, we maken mensen er van bewust dat een bewuste keuze ook heel lekker kan zijn! Wij hopen dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan een duurzame en groene en gezonde toekomst voor iedereen!